Naturens Design
FÖRÄNDRINGEN BÖRJAR MED DIG!

Världens första 100 % miljövänliga flaska

Världens årliga förbrukning av dricksvatten i plastflaska uppgår till 150 000 000 000 liter och siffran ökar för varje år. Majoriteten av alla plastflaskor återvinns inte utan dumpas istället på soptippar eller hamnar i haven.

Engångsflaskorna i plast är en betydande orsak till miljöförstöring och utgör en stor fara för världens djur. Det kan ta hundratals år för plasten att brytas ner och den innebär även som mikropartiklar en fara för levande varelser.

Genom att använda THANK YOU-flaskan bidrar du till att minska plastavfallet på vår planet. THANK YOU!

Thank You 500 ml

Denna storlek är den mest populära - den får perfekt plats i din handväska och passar lika bra på ditt skrivbord. Dess design kvalificerar den även som en modeaccessoar.

Thank You 700 ml

Detta är flaskan för dig som älskar vatten. Det är den största miljövänliga flaskan, som lätt får plats i ryggsäcken eller i sportväskan – perfekt för alla typer av sporter, vandring, långa möten och föreläsningar eller för dig som är helt enkelt är törstig i din vardag.

Thank You HOT 300 ml

Denna flaska tål temperaturer upp till 100°C och är anpassad för varma drycker. Flaskan är för dig som inte kan leva utan ditt favoritkaffe eller -te. Den uppskattas såväl hemma som på jobbet.

Thank You nappflaska

Ge ditt barn en bra start i livet genom att använda en helt naturlig och miljövänlig nappflaska redan från start! Detta är det bästa valet för de miljömedvetna föräldrar som vill undvika plastprodukter och istället vill att sina barn ska komma i kontakt med naturliga och giftfria material.

Jobba med oss
Nature's Design Sverige